Sjunga med EKK

Sjunga med EKK

 

Nya sångare sökes!

Vi söker nu en 1:a sopran, två 1:a tenorer och en 2:a bas för fast plats i kören.

Vi har även några öppna vikarieplatser för höstterminen. OBS! Åtagande för höstterminen varar till och med Trettonhelgen!. Till vikarieplats söker vi en 1:a sopran, en 2:a tenor och en 2:a bas.

 

Höstterminen innehåller flera spännande projekt, bland annat Requiem av Ivar Widéen, en traditionell julkonsert och uruppförande av ett juloratorium av Ylva Q Arkvik som vi kommer att framföra tillsammans med Gustav Vasa kammarkör.

 

Repetitioner

EKK repeterar onsdagar kl. 18.45 – 21.15 i Pelarsalen under Essinge kyrka. Vi gör ett kort uppehåll över jul samt ett längre över sommaren. Även vissa lov/helgdagar kan repetitionerna ställas in. Vi har varje termin dessutom minst en körhelg då vi fokuserar på ett av de större verk/konserter som ska framföras under terminen. Som medlem förväntas du prioritera EKK:s repetitioner i möjligaste mån.

 

Konserter

EKK har varje termin vanligtvis två konserter. Repertoaren är blandad och innehåller allt från modern musik till större klassiska verk. Som medlem förväntas du delta vid samtliga av EKK:s konserter.

 

Gudstjänster

EKK är knuten till Västermalms församling, svenska kyrkan. En viktig del av körens uppdrag är att sjunga på gudstjänster i Essinge kyrka. Kören är indelad i två gudstjänstgrupper för att möjliggöra större medverkan i gudstjänsten. Som medlem förväntas du delta vid ungefär två gudstjänster per termin.

 

Intresserad?

Kontakta Espen Myklebust Olsen på espen.myklebust.olsen@svenskakyrkan.se

eller telefon 076 232 72 93.

Essinge kammarkör - Essinge kyrkväg 13 - info@essingekammarkor.se